Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų jautienos
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti skersai raumenų, lengvai atmušti. Apspaudžiojant suteikti apvalią formą. Pasūdyti, pabarstyti pipirais ir smulkintu česnaku.
    Bifšteksus apkepti įkaitintame aliejuje, kol pasidengs auksine plutele, po to sudėti į kepimo skardą ir pabaigti kepti orkaitėje.
    Patiekiami su keptomis bulvėmis ir marinuotais grybais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų