Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kiaulės faršo (arba kitas mėgstamas)
  • 300 gramų kopūstų
  • 200 gramų ryžių (virti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 riekė batono
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

Porcijų skaičius: 4

INGREDIENTAI:

  • 0.5 kilogramo kiaulės faršo (arba kitas mėgstamas)
  • 300 gramų kopūstų
  • 200 gramų ryžių (virti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 riekė batono
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

Porcijų skaičius: 4

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas nuskutame ir sutarkuojame stambia tarka. Kopūstą supjaustome juostelėmis. Svogūną susmulkiname. Daržoves pagardiname prieskoniais ir patroškiname, kol suminkštės.
  2. Dedame į indą su mėsa ryžius, įmušame kiaušinį, dedame miltų, druskos, mėsos prieskonių. Batoną pamirkome piene ir įmaišome į faršą. Formuojame kukulius ir apkepame keptuvėje aliejuje ar orkaitėje. (Jei masei trūksta kietumo, įdėkite dar miltų)
  3. Iškeptus kukulius sumaišome su troškintomis daržovėmis.

Autorius: anabele

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų