INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kopūstų (galvos)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų dešrelių (Biovela)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas kečupo
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išpjauti kopūsto kotą ir apvirti vandenyje, išskirstyti lapais, nupjauti lapo storąją dalį ir į kiekvieną lapą suvynioti po dešrelę. Smulkiai sukapoti česnaką, morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti su šlakeliu aliejaus, paskaninti druska, pipirais. Sudėti kartu su balandėliais į puodą ir troškinti ant mažos ugnies apie valanda.
Autorius: Olga
REKLAMA