Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kopūstų (galvos)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų dešrelių (Biovela)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas kopūstų (galvos)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų dešrelių (Biovela)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas kečupo

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išpjauti kopūsto kotą ir apvirti vandenyje, išskirstyti lapais, nupjauti lapo storąją dalį ir į kiekvieną lapą suvynioti po dešrelę. Smulkiai sukapoti česnaką, morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti su šlakeliu aliejaus, paskaninti druska, pipirais. Sudėti kartu su balandėliais į puodą ir troškinti ant mažos ugnies apie valanda.

Autorius: Olga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų