• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų baklažanų
  • 5 gramai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek laurų lapų
  • 60 gramų pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 mililitrai acto (9%)
  • šiek tiek druskos
  • 150 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druska. Po 10-15 minučių nupilti atsiradusias sultis ir apkepinti aliejuje, kol pasidengs auksine plutele.
    Nedidelį svogūną supjaustyti, pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pomidorus, pakepinti 5-7 minutes. Pridėti apkeptus baklažanus, įpilti 50 gramų vandens, acto, įberti druskos, cukraus, juodųjų pipirų, lauro lapų ir troškinti, kol viskas suminkštės.
    Patiekiamas šaltas.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų