Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų baklažanų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus nulupti, supjaustyti riekelėmis.
    Iš kiaušinio, miltų ir pieno išmaišyti skystą tešlą.
    Baklažanų riekeles pasūdyti, pamirkyti tešloje ir apkepinti įkaitintame aliejuje,
    Patiekiami karšti su bulvių koše.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų