Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų baklažanų
  • 3 gramai česnakų
  • 25 gramai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 60 gramų pomidorų pastos
  • 30 gramų salierų (šaknis)
  • 40 gramų svogūnų
  • 30 gramų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus perpjauti per pusę ir išskobti minkštimą.
    Įkaitusiame alyvuogių aliejuje pakepti smulkiai pjaustytus svogūnus, vėliau česnakus, morkas, iš anksto išvirtą saliero šaknį ir baklažano minkštimą. Viską gerai išmaišyti.
    Troškintą daržovių masę sudėti į baklažanų puseles ir sudėti į skardą, išteptą aliejumi.
    Ant įdarytų baklažanų uždėti kelis pomidorų griežinėlius ir pabarstyti smulkintų petražolių.
    Kepti orkaitėje apie 20 min.
    Patiekti patiekalą atšaldytą.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų baklažanų
  • 3 gramai česnakų
  • 25 gramai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 60 gramų pomidorų pastos
  • 30 gramų salierų (šaknis)
  • 40 gramų svogūnų
  • 30 gramų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus perpjauti per pusę ir išskobti minkštimą.
    Įkaitusiame alyvuogių aliejuje pakepti smulkiai pjaustytus svogūnus, vėliau česnakus, morkas, iš anksto išvirtą saliero šaknį ir baklažano minkštimą. Viską gerai išmaišyti.
    Troškintą daržovių masę sudėti į baklažanų puseles ir sudėti į skardą, išteptą aliejumi.
    Ant įdarytų baklažanų uždėti kelis pomidorų griežinėlius ir pabarstyti smulkintų petražolių.
    Kepti orkaitėje apie 20 min.
    Patiekti patiekalą atšaldytą.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų