REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 2 česnakų
  • 1/3 stiklinės kalendrų (kapota)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 0.5 stiklinės morkų (tarkuotos)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
  • 0.5 vieneto paprikų (žalioji)
  • 0.5 stiklinės žirnių (su ankštimis)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (ryžių)
  • 1/4 stiklinės sojos padažo
  • 350 gramų spagečių (virti)
  • 0.5 stiklinės anakardžio riešutų (kapoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis sazemų aliejaus
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • šiek tiek sulčių (laimo, šviežios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakus bei svogūnų laiškus susmulkinkite.
    Paprikas supjaustykite šiaudeliais arba smulkiau, jei norite.
    Dideliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, cukrų, medų ir laimo sultis, actą, sezamo aliejų ir česnaką.
    Viską šluotele gerai išmaišykite.
    Sumaišykite virtus spageti (arba Soba) makaronus su pasiruoštu padažu.
    Sudėkite visas daržoves ir anakardžių riešutus.
    Palikite kelias valandas pastovėti ir patiekite šaltas.
    Skanaus.

Autorius: Ramunė

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 2 česnakų
  • 1/3 stiklinės kalendrų (kapota)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 0.5 stiklinės morkų (tarkuotos)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudonoji)
  • 0.5 vieneto paprikų (žalioji)
  • 0.5 stiklinės žirnių (su ankštimis)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (ryžių)
  • 1/4 stiklinės sojos padažo
  • 350 gramų spagečių (virti)
  • 0.5 stiklinės anakardžio riešutų (kapoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis sazemų aliejaus
  • 1 sauja svogūnų laiškų
  • šiek tiek sulčių (laimo, šviežios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnakus bei svogūnų laiškus susmulkinkite.
    Paprikas supjaustykite šiaudeliais arba smulkiau, jei norite.
    Dideliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, cukrų, medų ir laimo sultis, actą, sezamo aliejų ir česnaką.
    Viską šluotele gerai išmaišykite.
    Sumaišykite virtus spageti (arba Soba) makaronus su pasiruoštu padažu.
    Sudėkite visas daržoves ir anakardžių riešutus.
    Palikite kelias valandas pastovėti ir patiekite šaltas.
    Skanaus.

Autorius: Ramunė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų