• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai aviečių
  • 20 mililitrų sirupo (aviečių)
  • 80 mililitrų putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avietes sutriname, užpilame sirupu ir putojančiu vynu. Išmaišome.

Autorius: Olga

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai aviečių
  • 20 mililitrų sirupo (aviečių)
  • 80 mililitrų putojančio vyno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Avietes sutriname, užpilame sirupu ir putojančiu vynu. Išmaišome.

Autorius: Olga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų