Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 4 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 3 stiklinės pupelių (žalios)
  • 3 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 800 gramų avienos (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyta mėsa sudedama į puodą su karštu sultiniu arba vandeniu, pasūdoma, suberiamos supjaustytos prieskoninės daržovės, bulvės, pupos ir šutinama, kol viskas suminkštėja. Baigiant šutinti, supilama grietinė. Šutinys sukrečiamas į pašildytą pusdubenį ir apibarstomas petražolių lapeliais. Atskirai tiekiama raugintų ar marinuotų agurkų, pomidorų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų