Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai granatų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 saujos pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną supjaustyti gabaliukais, svogūną - pusžiedžiais.
Sumaišyti mėsą, svogūnus, pomidoriukus, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti granatų sulčių, viską gerai išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis šaldytuve.
Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, sudėti mėsą su daržovėmis ir marinatu ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant apie 1 minutę.
Vėliau uždengti, sumažinti ugnį ir troškinti, retkarčiais pamaišant, kol išgaruos skystis.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai granatų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 saujos pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avieną supjaustyti gabaliukais, svogūną - pusžiedžiais.
Sumaišyti mėsą, svogūnus, pomidoriukus, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti granatų sulčių, viską gerai išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis šaldytuve.
Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, sudėti mėsą su daržovėmis ir marinatu ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant apie 1 minutę.
Vėliau uždengti, sumažinti ugnį ir troškinti, retkarčiais pamaišant, kol išgaruos skystis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą