Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aviečių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 150 gramų margarino
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkintą šokoladą suberti į puodą su grietinėle ir pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirs šokoladas.
    Miltus, cukrų, druską ir margariną sumaišyti iki vientisos masės.
    Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30 min. palaikyti šaldymo kameroje.
    Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
    Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą ir kepti 25–30 min.
    Iškepus, leisti atvėsti.
    Šokolado kremą išplakti plakikliu.
    Pusę aviečių suberti ant pyrago, apipilti šokoladiniu kremu, o likusias avietes išdėlioti ant pyrago viršaus ir pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis.
    Skanaus!

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aviečių
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 150 gramų margarino
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 250 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkintą šokoladą suberti į puodą su grietinėle ir pavirinti ant silpnos ugnies vis pamaišant, kol ištirs šokoladas.
    Miltus, cukrų, druską ir margariną sumaišyti iki vientisos masės.
    Gautą tešlą sudėti į plastikinį maišelį ir 30 min. palaikyti šaldymo kameroje.
    Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
    Iš tešlos suformuoti pyrago pagrindą ir kepti 25–30 min.
    Iškepus, leisti atvėsti.
    Šokolado kremą išplakti plakikliu.
    Pusę aviečių suberti ant pyrago, apipilti šokoladiniu kremu, o likusias avietes išdėlioti ant pyrago viršaus ir pabarstyti baltojo šokolado drožlėmis.
    Skanaus!

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų