Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.10 15:18 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių
- 250 gramų cukraus
- 50 gramų migdolų
- 5 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų sviesto (arba margarinas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi.
Įmaišome vanilinį cukrų.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Miltų mišinį irgi įmaišome į tešlą.
Sudedame tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome plonais migdolų lapeliais.
Kepame apie 45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių
- 250 gramų cukraus
- 50 gramų migdolų
- 5 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų sviesto (arba margarinas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi.
Įmaišome vanilinį cukrų.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Miltų mišinį irgi įmaišome į tešlą.
Sudedame tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome plonais migdolų lapeliais.
Kepame apie 45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą