Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių
  • 250 gramų cukraus
  • 50 gramų migdolų
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi.
    Įmaišome vanilinį cukrų.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
    Miltų mišinį irgi įmaišome į tešlą.
    Sudedame tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome plonais migdolų lapeliais.
    Kepame apie 45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
    Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

Autorius: Viktorija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aviečių
  • 250 gramų cukraus
  • 50 gramų migdolų
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų sviesto (arba margarinas)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi.
    Įmaišome vanilinį cukrų.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
    Miltų mišinį irgi įmaišome į tešlą.
    Sudedame tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome plonais migdolų lapeliais.
    Kepame apie 45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
    Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų