Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi. Įmaišome vanilinį cukrų. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Miltų mišinį irgi įmaišome į tešlą. Sudedame tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome plonais migdolų lapeliais. Kepame apie 45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
Autorius: Viktorija
INGREDIENTAI:
šiek tiek aviečių
250 gramų cukraus
50 gramų migdolų
5 vienetai kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
250 gramų sviesto (arba margarinas)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi. Įmaišome vanilinį cukrų. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Miltų mišinį irgi įmaišome į tešlą. Sudedame tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome plonais migdolų lapeliais. Kepame apie 45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.