Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai latė, į kurios sudėtį neįeina jokia kava - tik prieskoniai. Dėl gausybės prieskonių tai puikus šiltas gėrimas, vakarojant ilgais žiemos vakarais, nes imbieras čia groja pirmu smuiku, todėl šita latė aštroka. Na, o juodieji pipirai čia pateko, nes jie padeda organizmui pasisavinti ciberžolę, kuri skatina išsiskirti insuliną ir mažina riziką susirgti diabetu.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė kokosų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 valgomasis šaukštas maltos ciberžolės
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio malto imbiero
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
  • 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
  • Papuošimui:
  • 100 mililitrų plakamoji grietinėlė
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 žiupsnelis cinamono (patiekiant)

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode sumaišyti visus latei skirtus ingredientus (išskyrus žiupsnelį cinamono, grietinėlę ir cukrų papuošimui) ir pakaitinti iki 40-50 C temperatūros. Supilstyti į puodelius.
  2. Grietinėlę išplakti su cukrumi. Ja papuošti gėrimą ir ant viršaus užberti žiupsnelį cinamono. Galima naudoti ir plaktą grietinėlę iš parduotuvės. Tai netgi sutrumpins gamybos laiką.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų