REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2.5 kilogramo daržovių ((supjaustytas plonais griežinėliais))
  • 4 valgomieji šaukštai druskos
  • 1.5 stiklinės acto ( (9 proc.))
  • 3 stiklinės cukraus
  • 8 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 galva česnakų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (aitrios, maltos)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2.5 kilogramo daržovių ((supjaustytas plonais griežinėliais))
  • 4 valgomieji šaukštai druskos
  • 1.5 stiklinės acto ( (9 proc.))
  • 3 stiklinės cukraus
  • 8 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 galva česnakų
  • 3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (aitrios, maltos)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 15

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šis receptas tinka ne tik ridikėliams, tinka ir agurkams, ir morkoms, ir aguročiams ir t.t.
    Asmeniškai aš dariau miksą iš ridikėlių, agurkų ir morkų.
    Taigi, kol ridikėliai dar yra jūsų darže – paskubam!

    Jūsų pasirinktas daržoves (supjaustytas plonais griežinėliais) – 2,5kg. sumaišome su 4 v.š. druskos be kaupo ir paliekame 8 val. Po 8 val. išpilame susidariusį skystį.
  2. Marinatą užvirti ir leisti atvėsti. Užpilti marinatu daržoves ir palikti dar 12 val. Sudėti į stiklainius ir išnešti į rūsį. Nei virti, nei troškinti nereikės, gerai stovi visą žiemą dėl savo aitrumo.
    Labiausiai tinka prie mėsos. Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų