REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai česnakų (smulkinti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kalendrų (smulkinta)
  • 1/4 stiklinės morkų (blanširuotos)
  • 120 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 3 stiklinės ryžių (virti)
  • 170 gramų jaučio kumpio (sūdytas, vytintas)
  • 1/4 stiklinės vandens
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
  • 1/4 stiklinės brokolių (blanširuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai kario (pasta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio padažo (žuvies)
  • 2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti joje česnaką, į 4 dalis padalintus pomidorus bei susmulkintą jautieną kartu su kario pasta.
    Pakepinus įpilti šiek tiek vandens ir troškinti apie 3 iki 5 min. virš vidutinės ugnies, kol beveik visas vanduo išgaruos.
    Tuomet sudėkite žuvies padažą, grietinėlę, išmaišykite, sudėkite svogūnų laiškus, kalendrą ir sudėkite į lėkštę.
    Patiekite su virtais ryžiais ir blanširuotomis daržovėmis.
    Gaunasi apie 3-4 porcijos.
    Skanaus.

Autorius: Greta

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai česnakų (smulkinti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kalendrų (smulkinta)
  • 1/4 stiklinės morkų (blanširuotos)
  • 120 gramų pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 3 stiklinės ryžių (virti)
  • 170 gramų jaučio kumpio (sūdytas, vytintas)
  • 1/4 stiklinės vandens
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus (augalinis)
  • 1/4 stiklinės brokolių (blanširuoti)
  • 2 valgomieji šaukštai kario (pasta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio padažo (žuvies)
  • 2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti joje česnaką, į 4 dalis padalintus pomidorus bei susmulkintą jautieną kartu su kario pasta.
    Pakepinus įpilti šiek tiek vandens ir troškinti apie 3 iki 5 min. virš vidutinės ugnies, kol beveik visas vanduo išgaruos.
    Tuomet sudėkite žuvies padažą, grietinėlę, išmaišykite, sudėkite svogūnų laiškus, kalendrą ir sudėkite į lėkštę.
    Patiekite su virtais ryžiais ir blanširuotomis daržovėmis.
    Gaunasi apie 3-4 porcijos.
    Skanaus.

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų