Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (maltas)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 400 gramų vištienos kepenėlių
  • 70 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 70 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.
    Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje virš didelės ugnies vis pamaišant.
    Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.
    Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai) bei virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Audronė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (maltas)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 400 gramų vištienos kepenėlių
  • 70 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 70 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.
    Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje virš didelės ugnies vis pamaišant.
    Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.
    Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai) bei virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų