Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 4 česnakų
- 1 stiklinė graikinių riešutų
- šiek tiek petražolių
- 2 valgomieji šaukštai acto (raudonasis)
- 1 stiklinė sojos padažo
- 500 gramų spagečių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų
- 3 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakus išspausti.
Petražoles susmulkinti.
Riešutus sutrinti kuo smulkiau.
Keptuvėje įkaitinti sezamo aliejų, sudėti riešutus, čili, česnakų košelę, actą ir cukrų. Pakepinti 2 min. Tada supilti sojos padažą, gerai išmaišyti ir dar patroškinti 5 min.
Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtus spageti gausiai aplieti padažu ir petražolėmis.
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 4 česnakų
- 1 stiklinė graikinių riešutų
- šiek tiek petražolių
- 2 valgomieji šaukštai acto (raudonasis)
- 1 stiklinė sojos padažo
- 500 gramų spagečių
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų
- 3 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakus išspausti.
Petražoles susmulkinti.
Riešutus sutrinti kuo smulkiau.
Keptuvėje įkaitinti sezamo aliejų, sudėti riešutus, čili, česnakų košelę, actą ir cukrų. Pakepinti 2 min. Tada supilti sojos padažą, gerai išmaišyti ir dar patroškinti 5 min.
Spageti išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtus spageti gausiai aplieti padažu ir petražolėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą