• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas obuolių
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 litras sultinio (daržovių)
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    Obuolį supjaustykite ketvirčiais, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
    Pipirą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
    Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pomidorus, obuolius bei pipirą ir troškinkite uždengę dangtį, kol produktai sukris.
    Po to viską pertrinkite per sietelį.
    Užvirinkite sultinį, sudėkite pomidorų tyrę, pagal skonį pagardinkite cukrumi, druska ar pipirais.
    Kiaušinį gerai išsukite su miltais, maišydami supilkite į sriubą, tada palaukite, kol užvirs, ir pabarstę smulkintais bazilikais patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Jurga

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas obuolių
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1 litras sultinio (daržovių)
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    Obuolį supjaustykite ketvirčiais, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
    Pipirą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
    Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pomidorus, obuolius bei pipirą ir troškinkite uždengę dangtį, kol produktai sukris.
    Po to viską pertrinkite per sietelį.
    Užvirinkite sultinį, sudėkite pomidorų tyrę, pagal skonį pagardinkite cukrumi, druska ar pipirais.
    Kiaušinį gerai išsukite su miltais, maišydami supilkite į sriubą, tada palaukite, kol užvirs, ir pabarstę smulkintais bazilikais patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Jurga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų