Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 litrų aronijų
  • 1.5 kilogramo cukraus
  • 4 vienetai gvazdikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Uogos perplaunamos, supilamos į puodą, suberiamas cukrus, gvazdikėliai ir verdama apie 2 val. Išvirusi uogienė supilstoma į išplautus, švarius, sausus stiklainius, sandariai užsukama.

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • 10 litrų aronijų
  • 1.5 kilogramo cukraus
  • 4 vienetai gvazdikėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Uogos perplaunamos, supilamos į puodą, suberiamas cukrus, gvazdikėliai ir verdama apie 2 val. Išvirusi uogienė supilstoma į išplautus, švarius, sausus stiklainius, sandariai užsukama.

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų