Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.03.02 02:24 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 10 litrų aronijų
- 1.5 kilogramo cukraus
- 4 vienetai gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Uogos perplaunamos, supilamos į puodą, suberiamas cukrus, gvazdikėliai ir verdama apie 2 val. Išvirusi uogienė supilstoma į išplautus, švarius, sausus stiklainius, sandariai užsukama.
INGREDIENTAI:
- 10 litrų aronijų
- 1.5 kilogramo cukraus
- 4 vienetai gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Uogos perplaunamos, supilamos į puodą, suberiamas cukrus, gvazdikėliai ir verdama apie 2 val. Išvirusi uogienė supilstoma į išplautus, švarius, sausus stiklainius, sandariai užsukama.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą