INGREDIENTAI:
- 350 gramų pomidorų pastos
- 200 gramų ryžių
- 100 gramų svogūnų
- 600 gramų jaučio kumpio
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto (lydytas)
- 600 gramų aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome mėsą nedideliais 15- 20 g gabalėliais, o aguročius maždaug 1 cm storumo skridinėliais. Mėsą ir aguročius kepiname atskirai. Į indą, kuriame troškinamas maistas, sudedame pakepintus aguročius, ant jų - pakepintą mėsą ir ryžius, sumaišome su svogūnais, patroškintais riebaluose ir sutaisytais su raudonaisiais pipirais. Iš viršaus dedame maždaug 2 cm storumo žiedais supjaustytų pomidorų. Viską apipilame sultiniu ir troškiname, kol išsitroškina mėsa.
REKLAMA