Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 8 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų (geltona)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 saujos špinatų
- 8 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (grūsti)
- 50 gramų sūris (Mozzarella)
- 50 gramų sūris (Provolone)
- 50 gramų sūris (Ricotta)
- 400 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite 6 kiaušinius.
Troškintuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, česnaką bei supjaustytas be sėklų paprikas.
Apvirkite puode su pasūdytu vandeniu špinatus. Apvirtus nusunkite.
Dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotus bei sutrintus visus tris sūrius, apkepintas daržoves, raudonuosius pipirus, 2 kiaušinius, druską bei juoduosius pipirus ir gerai išmaišykite.
Į gautą mišinį įmaišykite nusunktus, nusausintus bei pasmulkintus špinatus ir supjaustytus kietai virtus kiaušinius.
Išklokite kepimo formą dviem trečdaliais iškočiotos tešlos, sudėkite įdarą ir uždenkite likusiu trečdaliu iškočiotos tešlos.
Kepkite ne mažiau kaip 45 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Prieš patiekiant leiskite visiškai atvėsti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 8 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų (geltona)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 1 vienetas paprikų (žalia)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 saujos špinatų
- 8 vienetai kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (grūsti)
- 50 gramų sūris (Mozzarella)
- 50 gramų sūris (Provolone)
- 50 gramų sūris (Ricotta)
- 400 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite 6 kiaušinius.
Troškintuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną, česnaką bei supjaustytas be sėklų paprikas.
Apvirkite puode su pasūdytu vandeniu špinatus. Apvirtus nusunkite.
Dideliame dubenyje sumaišykite tarkuotus bei sutrintus visus tris sūrius, apkepintas daržoves, raudonuosius pipirus, 2 kiaušinius, druską bei juoduosius pipirus ir gerai išmaišykite.
Į gautą mišinį įmaišykite nusunktus, nusausintus bei pasmulkintus špinatus ir supjaustytus kietai virtus kiaušinius.
Išklokite kepimo formą dviem trečdaliais iškočiotos tešlos, sudėkite įdarą ir uždenkite likusiu trečdaliu iškočiotos tešlos.
Kepkite ne mažiau kaip 45 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Prieš patiekiant leiskite visiškai atvėsti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą