Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.10 07:58 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio česnakų (milteliai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai kiaušinių
- 3/4 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis ir jas šiek tiek pamušti.
Viename dubenėlyje sumaišyti raudonėlius, česnako miltelius, druską bei pipirus ir gautu mišiniu įtrinti kepsnius.
Viename dubenyje suplakti su miltais kiaušinius.
Į kitą dubenėlį supilti džiūvėsėlius.
Apvolioti kiaulienos kepsnius pirmiausia kiaušinių ir miltų mišinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Apvoliotus kepsnius uždengus kepti virš vidutinės ugnies keptuvėje su aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda ir gerai iškepa jų vidus.
Patiekti su bulvių koše.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio česnakų (milteliai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai kiaušinių
- 3/4 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis ir jas šiek tiek pamušti.
Viename dubenėlyje sumaišyti raudonėlius, česnako miltelius, druską bei pipirus ir gautu mišiniu įtrinti kepsnius.
Viename dubenyje suplakti su miltais kiaušinius.
Į kitą dubenėlį supilti džiūvėsėlius.
Apvolioti kiaulienos kepsnius pirmiausia kiaušinių ir miltų mišinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Apvoliotus kepsnius uždengus kepti virš vidutinės ugnies keptuvėje su aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda ir gerai iškepa jų vidus.
Patiekti su bulvių koše.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

× Pranešti klaidą