Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio česnakų (milteliai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis ir jas šiek tiek pamušti.
    Viename dubenėlyje sumaišyti raudonėlius, česnako miltelius, druską bei pipirus ir gautu mišiniu įtrinti kepsnius.
    Viename dubenyje suplakti su miltais kiaušinius.
    Į kitą dubenėlį supilti džiūvėsėlius.
    Apvolioti kiaulienos kepsnius pirmiausia kiaušinių ir miltų mišinyje, o po to džiūvėsėliuose.
    Apvoliotus kepsnius uždengus kepti virš vidutinės ugnies keptuvėje su aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda ir gerai iškepa jų vidus.
    Patiekti su bulvių koše.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio česnakų (milteliai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis ir jas šiek tiek pamušti.
    Viename dubenėlyje sumaišyti raudonėlius, česnako miltelius, druską bei pipirus ir gautu mišiniu įtrinti kepsnius.
    Viename dubenyje suplakti su miltais kiaušinius.
    Į kitą dubenėlį supilti džiūvėsėlius.
    Apvolioti kiaulienos kepsnius pirmiausia kiaušinių ir miltų mišinyje, o po to džiūvėsėliuose.
    Apvoliotus kepsnius uždengus kepti virš vidutinės ugnies keptuvėje su aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda ir gerai iškepa jų vidus.
    Patiekti su bulvių koše.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų