REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio česnakų (milteliai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai kiaušinių
- 3/4 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis ir jas šiek tiek pamušti.
Viename dubenėlyje sumaišyti raudonėlius, česnako miltelius, druską bei pipirus ir gautu mišiniu įtrinti kepsnius.
Viename dubenyje suplakti su miltais kiaušinius.
Į kitą dubenėlį supilti džiūvėsėlius.
Apvolioti kiaulienos kepsnius pirmiausia kiaušinių ir miltų mišinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Apvoliotus kepsnius uždengus kepti virš vidutinės ugnies keptuvėje su aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda ir gerai iškepa jų vidus.
Patiekti su bulvių koše.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio česnakų (milteliai)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai kiaušinių
- 3/4 stiklinės kvietinių miltų
- 3/4 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinę supjaustyti riekelėmis ir jas šiek tiek pamušti.
Viename dubenėlyje sumaišyti raudonėlius, česnako miltelius, druską bei pipirus ir gautu mišiniu įtrinti kepsnius.
Viename dubenyje suplakti su miltais kiaušinius.
Į kitą dubenėlį supilti džiūvėsėlius.
Apvolioti kiaulienos kepsnius pirmiausia kiaušinių ir miltų mišinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Apvoliotus kepsnius uždengus kepti virš vidutinės ugnies keptuvėje su aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda ir gerai iškepa jų vidus.
Patiekti su bulvių koše.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą