Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo arbūzų (be žievės)
  • šiek tiek arbūzų (griežinėliai (papuošimui))
  • 3 vienetai citrinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek vyniuogių (žaliosios)
  • 4 stiklinės vandens (šaltas)
  • 2 vienetai žaliųjų citrinų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo arbūzų (be žievės)
  • šiek tiek arbūzų (griežinėliai (papuošimui))
  • 3 vienetai citrinų
  • 1 stiklinė cukraus
  • šiek tiek vyniuogių (žaliosios)
  • 4 stiklinės vandens (šaltas)
  • 2 vienetai žaliųjų citrinų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Arbūzo minkštimą be sėklų gerai sutrinti iki tyrės.
    Tyrę sumaišyti su citrinų bei laimo sultimis, vandeniu bei cukrumi.
    Gautą gėrimą padėti maždaug 1 val. į šaldytuvą.
    Atšaldytą gėrimą supilti į ąsotį, sudėti vynuoges, arbūzo gabaliukus bei ledukus.
    Taures papuošti trikampiais arbūzo griežinėliais.
    Atsigaivinkime!

Autorius: Asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų