Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 125 mililitrai medaus
  • 1.5 valgomojo šaukšto garstyčių
  • 30 mililitrų acto
  • 20 mililitrų sojos padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 500 gramų vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatas: medų sumaišome su garstyčiomis, sutrintu česnaku, sojos padažu ir actu.
    Vištieną įtriname druska ir apipilame marintu.
    Palaikome šaldytuve apie 12-16 valandų.
    Kepame griliuje ar ant laužo, kol gražiai apskrunda.

    Skanaus

Autorius: Vita

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 125 mililitrai medaus
  • 1.5 valgomojo šaukšto garstyčių
  • 30 mililitrų acto
  • 20 mililitrų sojos padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 500 gramų vištienos kulšelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatas: medų sumaišome su garstyčiomis, sutrintu česnaku, sojos padažu ir actu.
    Vištieną įtriname druska ir apipilame marintu.
    Palaikome šaldytuve apie 12-16 valandų.
    Kepame griliuje ar ant laužo, kol gražiai apskrunda.

    Skanaus

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų