Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 125 mililitrai medaus
- 1.5 valgomojo šaukšto garstyčių
- 30 mililitrų acto
- 20 mililitrų sojos padažo
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 500 gramų vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatas: medų sumaišome su garstyčiomis, sutrintu česnaku, sojos padažu ir actu.
Vištieną įtriname druska ir apipilame marintu.
Palaikome šaldytuve apie 12-16 valandų.
Kepame griliuje ar ant laužo, kol gražiai apskrunda.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 125 mililitrai medaus
- 1.5 valgomojo šaukšto garstyčių
- 30 mililitrų acto
- 20 mililitrų sojos padažo
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 500 gramų vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatas: medų sumaišome su garstyčiomis, sutrintu česnaku, sojos padažu ir actu.
Vištieną įtriname druska ir apipilame marintu.
Palaikome šaldytuve apie 12-16 valandų.
Kepame griliuje ar ant laužo, kol gražiai apskrunda.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą