Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų (žievelės)
  • šiek tiek cinamono
  • 110 gramų cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 100 gramų juodojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsinus labai gerai nuplauti, galima net nuplikyti karštu vandeniu.
    Supjaustyti ketvirčiais ir nulupti žieveles. Į puodą supilti cukrų, dėti žieveles, gvazdikėlius, užpilti vandeniu, kad apsemtų ir virti 30 min, kol žievelės suminkštės.
    Išvirtas žieveles atvėsinti ir supjaustyti juostelėmis.
    Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą, įberti cinamoną ir išmaišyti. Žievelių juosteles pasmeigti šakute ir apvolioti šokolade. Dėti ant kepimo popieriaus, kad sustingtų....skanu,aromatinga....ir įdomu...

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų (žievelės)
  • šiek tiek cinamono
  • 110 gramų cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 100 gramų juodojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsinus labai gerai nuplauti, galima net nuplikyti karštu vandeniu.
    Supjaustyti ketvirčiais ir nulupti žieveles. Į puodą supilti cukrų, dėti žieveles, gvazdikėlius, užpilti vandeniu, kad apsemtų ir virti 30 min, kol žievelės suminkštės.
    Išvirtas žieveles atvėsinti ir supjaustyti juostelėmis.
    Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą, įberti cinamoną ir išmaišyti. Žievelių juosteles pasmeigti šakute ir apvolioti šokolade. Dėti ant kepimo popieriaus, kad sustingtų....skanu,aromatinga....ir įdomu...

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų