Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai upėtakių (gabaliukai be odos)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui sumaišome sojos padažą, apelsinų sultis bei smulkintą česnaką ir pavirti.
    Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių.
    Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę.
    Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų.
    Dedame kepti į orkaitę ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.
    Kūčių stalui siūlyčiau kepti mažesniais gabaliukais pjaustytą upėtakį.
    Skanaus

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai upėtakių (gabaliukai be odos)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui sumaišome sojos padažą, apelsinų sultis bei smulkintą česnaką ir pavirti.
    Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių.
    Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę.
    Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų.
    Dedame kepti į orkaitę ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.
    Kūčių stalui siūlyčiau kepti mažesniais gabaliukais pjaustytą upėtakį.
    Skanaus

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų