• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelės)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (skardelei pabarstyti)
  • 150 gramų varškės (9% riebumo)
  • šiek tiek aliejaus (skardelei ištepti)
  • 3 valgomieji šaukštai razinų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientų kiekis nurodytas 12 keksiukų.

    Į indą sudėti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir viską plakti apie 5 minutes. Suberti tarkuoto apelsino žieveles ir plakti dar 5 minutes. Suberti miltus ir kepimo miltelius plakti dar apie 7 – 10 minučių. Sudėti varškę ir įpilti pieną. Plakti, kol masėje varškė tolygiai pasiskirstys 4 – 5 minutes.
    Nulupti obuolį, išimti sėklytės ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
    Skradelę ištepti aliejumi ir pabarstyti džiūvėsėliais. Iki pusės visas 12 įdubėlių pripildyti pyragaičių mase. Tada į kiekvieną jų įdėti po keletą razinų. Likusią pyragaičių masę vienodu kiekiu išdalinti į 12 įdubėlių. Tuomet ant viršaus išdėlioti po keletą obuolio kubelių.
    Kepti 180 laipsnių temperatūroje. 35 minutes (kepant kuomet kaitra iš viršaus ir apačios 20 minučių 180 laipsnių, o likusias 15 minučių 150 laipsnių). Esant kitam kaitros tipui, kepti, kol gražiai paruduos ir tikrinti mediniu smeigtuku.
    Skanaus.

Autorius: Evelina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (žievelės)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (skardelei pabarstyti)
  • 150 gramų varškės (9% riebumo)
  • šiek tiek aliejaus (skardelei ištepti)
  • 3 valgomieji šaukštai razinų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientų kiekis nurodytas 12 keksiukų.

    Į indą sudėti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir viską plakti apie 5 minutes. Suberti tarkuoto apelsino žieveles ir plakti dar 5 minutes. Suberti miltus ir kepimo miltelius plakti dar apie 7 – 10 minučių. Sudėti varškę ir įpilti pieną. Plakti, kol masėje varškė tolygiai pasiskirstys 4 – 5 minutes.
    Nulupti obuolį, išimti sėklytės ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
    Skradelę ištepti aliejumi ir pabarstyti džiūvėsėliais. Iki pusės visas 12 įdubėlių pripildyti pyragaičių mase. Tada į kiekvieną jų įdėti po keletą razinų. Likusią pyragaičių masę vienodu kiekiu išdalinti į 12 įdubėlių. Tuomet ant viršaus išdėlioti po keletą obuolio kubelių.
    Kepti 180 laipsnių temperatūroje. 35 minutes (kepant kuomet kaitra iš viršaus ir apačios 20 minučių 180 laipsnių, o likusias 15 minučių 150 laipsnių). Esant kitam kaitros tipui, kepti, kol gražiai paruduos ir tikrinti mediniu smeigtuku.
    Skanaus.

Autorius: Evelina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų