Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 4 vienetai vištiena (krūtinėlės)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (košerinė)
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į nedidelį dubenėlį sudėkite medų, garstyčias, 1 šaukštą aliejaus, druską ir pipirus.
Viską gerai išmaišykite.
Marinatą sudėkite į didelį plastikinį maišelį, sudėkite vištienos krūtinėles ir viską gerai pakratykite.
Tuomet atšaldykite 2 val.
Išimkite pamarinuotas krūtinėles, dėkite ant grotelių, virš įkaitusių žarijų ir vartant kepkite apie 15-20 min.
Prieš patiekiant apšlakstykite laimo sultimis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 4 vienetai vištiena (krūtinėlės)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (košerinė)
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į nedidelį dubenėlį sudėkite medų, garstyčias, 1 šaukštą aliejaus, druską ir pipirus.
Viską gerai išmaišykite.
Marinatą sudėkite į didelį plastikinį maišelį, sudėkite vištienos krūtinėles ir viską gerai pakratykite.
Tuomet atšaldykite 2 val.
Išimkite pamarinuotas krūtinėles, dėkite ant grotelių, virš įkaitusių žarijų ir vartant kepkite apie 15-20 min.
Prieš patiekiant apšlakstykite laimo sultimis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą