Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 4 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (košerinė)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į nedidelį dubenėlį sudėkite medų, garstyčias, 1 šaukštą aliejaus, druską ir pipirus.
    Viską gerai išmaišykite.
    Marinatą sudėkite į didelį plastikinį maišelį, sudėkite vištienos krūtinėles ir viską gerai pakratykite.
    Tuomet atšaldykite 2 val.
    Išimkite pamarinuotas krūtinėles, dėkite ant grotelių, virš įkaitusių žarijų ir vartant kepkite apie 15-20 min.
    Prieš patiekiant apšlakstykite laimo sultimis.
    Skanaus.

Autorius: Alina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 4 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (košerinė)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į nedidelį dubenėlį sudėkite medų, garstyčias, 1 šaukštą aliejaus, druską ir pipirus.
    Viską gerai išmaišykite.
    Marinatą sudėkite į didelį plastikinį maišelį, sudėkite vištienos krūtinėles ir viską gerai pakratykite.
    Tuomet atšaldykite 2 val.
    Išimkite pamarinuotas krūtinėles, dėkite ant grotelių, virš įkaitusių žarijų ir vartant kepkite apie 15-20 min.
    Prieš patiekiant apšlakstykite laimo sultimis.
    Skanaus.

Autorius: Alina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų