• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta)
  • 1 vienetas kalendrų (šakelė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
  • 4 vienetai persikų
  • 0.5 stiklinės persikų (konservuoti, smulkinti)
  • 1250 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis padažo (čili)
  • 1/4 stiklinės sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite ir įkaitinkite grilį.
    Puode sumaišykite smulkintus, konservuotus persikus, laimo sultis ir čili padažą.
    Gautą masę maišant kaitinkite, kol konservuoti persikai pasileidžia.
    Įmaišykite smulkintą kalendrą.
    Įtrinkite vištieną smulkintų česnakų, kmynų, druskos ir pipirų mišiniu.
    Dėkite vištienos krūtinėles ant grotelių, aptepkite pasiruoštu padažu ir kepkite virš vidutinės ugnies apie 15-20 min. (kad 5 min. vis aptepant padažu).
    Likus 2-3 min. iki kepimo pabaigos sudėkite persikų puseles be kauliukų ir apkepkite.
    Likusį padažą dar šiek tiek pakaitinkite ir patiekite su vištiena bei persikais.
    Skanaus.

Autorius: Virginija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta)
  • 1 vienetas kalendrų (šakelė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų (malti)
  • 4 vienetai persikų
  • 0.5 stiklinės persikų (konservuoti, smulkinti)
  • 1250 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis padažo (čili)
  • 1/4 stiklinės sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite ir įkaitinkite grilį.
    Puode sumaišykite smulkintus, konservuotus persikus, laimo sultis ir čili padažą.
    Gautą masę maišant kaitinkite, kol konservuoti persikai pasileidžia.
    Įmaišykite smulkintą kalendrą.
    Įtrinkite vištieną smulkintų česnakų, kmynų, druskos ir pipirų mišiniu.
    Dėkite vištienos krūtinėles ant grotelių, aptepkite pasiruoštu padažu ir kepkite virš vidutinės ugnies apie 15-20 min. (kad 5 min. vis aptepant padažu).
    Likus 2-3 min. iki kepimo pabaigos sudėkite persikų puseles be kauliukų ir apkepkite.
    Likusį padažą dar šiek tiek pakaitinkite ir patiekite su vištiena bei persikais.
    Skanaus.

Autorius: Virginija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų