Paruoškite ir įkaitinkite grilį. Puode sumaišykite smulkintus, konservuotus persikus, laimo sultis ir čili padažą. Gautą masę maišant kaitinkite, kol konservuoti persikai pasileidžia. Įmaišykite smulkintą kalendrą. Įtrinkite vištieną smulkintų česnakų, kmynų, druskos ir pipirų mišiniu. Dėkite vištienos krūtinėles ant grotelių, aptepkite pasiruoštu padažu ir kepkite virš vidutinės ugnies apie 15-20 min. (kad 5 min. vis aptepant padažu). Likus 2-3 min. iki kepimo pabaigos sudėkite persikų puseles be kauliukų ir apkepkite. Likusį padažą dar šiek tiek pakaitinkite ir patiekite su vištiena bei persikais. Skanaus.
Paruoškite ir įkaitinkite grilį. Puode sumaišykite smulkintus, konservuotus persikus, laimo sultis ir čili padažą. Gautą masę maišant kaitinkite, kol konservuoti persikai pasileidžia. Įmaišykite smulkintą kalendrą. Įtrinkite vištieną smulkintų česnakų, kmynų, druskos ir pipirų mišiniu. Dėkite vištienos krūtinėles ant grotelių, aptepkite pasiruoštu padažu ir kepkite virš vidutinės ugnies apie 15-20 min. (kad 5 min. vis aptepant padažu). Likus 2-3 min. iki kepimo pabaigos sudėkite persikų puseles be kauliukų ir apkepkite. Likusį padažą dar šiek tiek pakaitinkite ir patiekite su vištiena bei persikais. Skanaus.