Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai salierų (šaknys, virtos)
  • 2 vienetai salotų (lapai)
  • 100 gramų vištos filė (virta)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 vienetas raugintų agurkų
  • 50 gramų grybų
  • šiek tiek ridikėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti šiaudeliais salierai, virta viščiuko filė, agurkas ir virti grybai sumaišomi, pasūdomi ir užpilami majonezu su garstyčiomis. Aplink puošiama salotų lapais, ant kurių uždedama po ridikėlį, išpiaustytą rožyte.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų