Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai ananasų (susmulkintas)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkoma kieta tešla.
    Po to ji suminkoma su ananaso gabaliukais.
    Iš šios tešlos šaukšteliu pakabinami nedideli kukuliukai, kurie verdami įkaitintame aliejuje, kol pasidaro rusvai auksinės spalvos.
    Prieš paduodant, jie apibarstomi cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Uršulė

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai ananasų (susmulkintas)
  • šiek tiek cukraus pudros
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš persijotų miltų, suplaktų kiaušinių, druskos ir pieno užminkoma kieta tešla.
    Po to ji suminkoma su ananaso gabaliukais.
    Iš šios tešlos šaukšteliu pakabinami nedideli kukuliukai, kurie verdami įkaitintame aliejuje, kol pasidaro rusvai auksinės spalvos.
    Prieš paduodant, jie apibarstomi cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Uršulė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų