Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 30 mililitrų alaus (imbierinis)
- 120 mililitrų alaus (šviesus (pvz., Pilsner))
- šiek tiek ledukų
- 30 mililitrų romo
- 1/4 vieneto žaliųjų citrinų
- 3 lašai tabasko padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išspauskite laimo sultis į stiklinę, sudėkite ledukus, supilkite romą, įlašinkite tabasco padažo ir supilkite imbierinį alų,
Viską užpilkite šviesiu alumi ir patiekite.
Užkaiskim!
INGREDIENTAI:
- 30 mililitrų alaus (imbierinis)
- 120 mililitrų alaus (šviesus (pvz., Pilsner))
- šiek tiek ledukų
- 30 mililitrų romo
- 1/4 vieneto žaliųjų citrinų
- 3 lašai tabasko padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išspauskite laimo sultis į stiklinę, sudėkite ledukus, supilkite romą, įlašinkite tabasco padažo ir supilkite imbierinį alų,
Viską užpilkite šviesiu alumi ir patiekite.
Užkaiskim!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą