Į maždaug pusę puodelio raugintų agurkų skysčio įpilkite maždaug tiek pat obuolių acto. Tada įdėkite 4-5 (pagal skonį) šaukštelius krienų (geriausia baltų) ir pamaišykite.
Gerkite mažais gurkšneliais ir mėgaukitės aitriu/aštriu skoniu :)
Autorius: Karolina
INGREDIENTAI:
šiek tiek krienų (baltieji)
šiek tiek obuolių acto
šiek tiek sulčių (raugintų agurkų skysčio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į maždaug pusę puodelio raugintų agurkų skysčio įpilkite maždaug tiek pat obuolių acto. Tada įdėkite 4-5 (pagal skonį) šaukštelius krienų (geriausia baltų) ir pamaišykite.
Gerkite mažais gurkšneliais ir mėgaukitės aitriu/aštriu skoniu :)