Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 600 gramų aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupti aguročiai smulkiai sutarkuojami, dalis sulčių nupilama. Į masę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, sutarkuotas svogūnas. Viskas pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai blynai. Tiekiama su grietine.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas svogūnų
- 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti)
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 600 gramų aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupti aguročiai smulkiai sutarkuojami, dalis sulčių nupilama. Į masę įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, sutarkuotas svogūnas. Viskas pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai blynai. Tiekiama su grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą