Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 300 mililitrų jogurto (natūralus)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kmynus pakepiname sausoje keptuvėje. Stebime, kad nesudegtų.
Agurkus stambiai sutarkuojame, nuspaudžiame skystį.
Sumaišome agurkus su prieskoniais ir jogurtu, sukratome.
Smulkiai supjaustome petražoles ir krapus. Juos įbarstome į raitą prieš pat valgant arba patiekiame mažame indelyje atskirai.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai agurkų
- 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- 300 mililitrų jogurto (natūralus)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kmynus pakepiname sausoje keptuvėje. Stebime, kad nesudegtų.
Agurkus stambiai sutarkuojame, nuspaudžiame skystį.
Sumaišome agurkus su prieskoniais ir jogurtu, sukratome.
Smulkiai supjaustome petražoles ir krapus. Juos įbarstome į raitą prieš pat valgant arba patiekiame mažame indelyje atskirai.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą