Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 300 mililitrų jogurto (natūralus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kmynus pakepiname sausoje keptuvėje. Stebime, kad nesudegtų.
    Agurkus stambiai sutarkuojame, nuspaudžiame skystį.
    Sumaišome agurkus su prieskoniais ir jogurtu, sukratome.
    Smulkiai supjaustome petražoles ir krapus. Juos įbarstome į raitą prieš pat valgant arba patiekiame mažame indelyje atskirai.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai agurkų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kmynų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 300 mililitrų jogurto (natūralus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kmynus pakepiname sausoje keptuvėje. Stebime, kad nesudegtų.
    Agurkus stambiai sutarkuojame, nuspaudžiame skystį.
    Sumaišome agurkus su prieskoniais ir jogurtu, sukratome.
    Smulkiai supjaustome petražoles ir krapus. Juos įbarstome į raitą prieš pat valgant arba patiekiame mažame indelyje atskirai.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų