Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai aguonų
- 160 gramų cukraus
- 1.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
- 3 vienetai kiaušinių (dideli)
- 150 gramų kvietinių miltų
- 45 mililitrai pieno
- 180 gramų sviesto
- 8 gramai kepimo miltelių
- 1 vienetas citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakame kiaušinius su cukrumi ir pienu.
Įmaišome vanilę, sutarkuotą citrinos žievelę ir ištirpintą sviestą.
Įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Tuomet įmaišome aguonas.
Kepame 55-60 minučių 175° C orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai aguonų
- 160 gramų cukraus
- 1.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
- 3 vienetai kiaušinių (dideli)
- 150 gramų kvietinių miltų
- 45 mililitrai pieno
- 180 gramų sviesto
- 8 gramai kepimo miltelių
- 1 vienetas citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakame kiaušinius su cukrumi ir pienu.
Įmaišome vanilę, sutarkuotą citrinos žievelę ir ištirpintą sviestą.
Įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Tuomet įmaišome aguonas.
Kepame 55-60 minučių 175° C orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą