Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 160 gramų cukraus
  • 1.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
  • 3 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 45 mililitrai pieno
  • 180 gramų sviesto
  • 8 gramai kepimo miltelių
  • 1 vienetas citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakame kiaušinius su cukrumi ir pienu.
    Įmaišome vanilę, sutarkuotą citrinos žievelę ir ištirpintą sviestą.
    Įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Tuomet įmaišome aguonas.
    Kepame 55-60 minučių 175° C orkaitėje.

Autorius: Lena

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 160 gramų cukraus
  • 1.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
  • 3 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 45 mililitrai pieno
  • 180 gramų sviesto
  • 8 gramai kepimo miltelių
  • 1 vienetas citrinos žievelės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakame kiaušinius su cukrumi ir pienu.
    Įmaišome vanilę, sutarkuotą citrinos žievelę ir ištirpintą sviestą.
    Įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Tuomet įmaišome aguonas.
    Kepame 55-60 minučių 175° C orkaitėje.

Autorius: Lena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų