• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 165 gramai kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir maišyti, kol cukrus visiškai ištirps.

    Tada, po truputį, suberkite miltus ir maišykite, kad neliktų gumulų.

    Suberkite kepimo miltelius ir gerai išmaišykite tešlą. Berkite pusę kiekio kokosų drožlių ir vėl išmaišykite.

    Tešlą supilti į kepimo skardą, o ant viršaus suberti likusias kokoso drožles.

    Pašauti į orkaitę ir kepti, kol pyrago viršus gražiai apskrus.

    Skanaus.

Autorius: Agne

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 165 gramai kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir maišyti, kol cukrus visiškai ištirps.

    Tada, po truputį, suberkite miltus ir maišykite, kad neliktų gumulų.

    Suberkite kepimo miltelius ir gerai išmaišykite tešlą. Berkite pusę kiekio kokosų drožlių ir vėl išmaišykite.

    Tešlą supilti į kepimo skardą, o ant viršaus suberti likusias kokoso drožles.

    Pašauti į orkaitę ir kepti, kol pyrago viršus gražiai apskrus.

    Skanaus.

Autorius: Agne

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų