Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 gramų abrikosų
- 120 gramų cukraus
- 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 4 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prinokusius abrikosus nuplauti, išvirti ir pertrinti per sietelį.
Į gautą masę suberti cukrų ir virti, kol masė sutirštės.
Baltymus suplakti ir sumaišyti su verdančia mase.
Tada supilti želatiną, ištirpintą vandenyje, viską sumaišyti ir supilti į indelius. Atvėsinti.
Patiekiant zefyrus, galima juos palaistyti vaisių sultimis arba sirupu su vynu.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų abrikosų
- 120 gramų cukraus
- 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 4 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Prinokusius abrikosus nuplauti, išvirti ir pertrinti per sietelį.
Į gautą masę suberti cukrų ir virti, kol masė sutirštės.
Baltymus suplakti ir sumaišyti su verdančia mase.
Tada supilti želatiną, ištirpintą vandenyje, viską sumaišyti ir supilti į indelius. Atvėsinti.
Patiekiant zefyrus, galima juos palaistyti vaisių sultimis arba sirupu su vynu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą