Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek abrikosų (konservuoti)
- 125 gramai cukraus pudros
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 25 gramai juodojo šokolado
- šiek tiek druskos
- 125 gramai sviesto
- 1/3 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių.
Minkštą sviestą sumaišyti su cukraus pudra ir žiupsneliu druskos. Po to įmušti po vieną kiaušinį, gerai išmaišyti. Šokoladą sutarkuoti ir suberti į tešlą.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į kiaušinių tešlą. Išminkyti tešlą, suvynioti į plėvelę ir palaikyti šaldytuve 30 min.
Kepimo formeles ištepti margarinu. Tešlą padalinti į 12 dalių, kiekvieną dalį plonai iškočioti ir sudėti į formeles.
Konservuotus abrikosus nusausinti, perpjauti per pusę ir įspausti į formeles ant tešlos.
Kepti 20 min.
Atvėsintus kepinius pabarstyti cukraus pudra, galima paskaninti plakta grietinėle.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek abrikosų (konservuoti)
- 125 gramai cukraus pudros
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 25 gramai juodojo šokolado
- šiek tiek druskos
- 125 gramai sviesto
- 1/3 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių.
Minkštą sviestą sumaišyti su cukraus pudra ir žiupsneliu druskos. Po to įmušti po vieną kiaušinį, gerai išmaišyti. Šokoladą sutarkuoti ir suberti į tešlą.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į kiaušinių tešlą. Išminkyti tešlą, suvynioti į plėvelę ir palaikyti šaldytuve 30 min.
Kepimo formeles ištepti margarinu. Tešlą padalinti į 12 dalių, kiekvieną dalį plonai iškočioti ir sudėti į formeles.
Konservuotus abrikosus nusausinti, perpjauti per pusę ir įspausti į formeles ant tešlos.
Kepti 20 min.
Atvėsintus kepinius pabarstyti cukraus pudra, galima paskaninti plakta grietinėle.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą