• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mūsų šeimos pamėgti varškėtukai, gal patiks ir jums. Tiesiog imi į rankas ir skanauji“, – sako recepto autorė Rasa.

„Mūsų šeimos pamėgti varškėtukai, gal patiks ir jums. Tiesiog imi į rankas ir skanauji“, – sako recepto autorė Rasa.

REKLAMA

Reikės: Varškės (bet kokio riebumo) – 200 g; Kiaušinio – 1 vnt.; Cukraus – 1 valg.šaukštas; Druskos – žiupsnelio; Miltų – 60 g; Kepimo miltelių – 1/2 arb.šaukštelio.

Įdarui reikės: Kreminio sūrio (aš naudojau „Philadelphia“) – 100 g; Vanilinio cukraus – 1 arb.šaukštelis; Cukraus pudros (galite dėti medų arba kitą saldiklį) – 1 arb.šaukštelis; Uogų – vyšnių, braškių, aviečių, mėlynių arba kitų mėgstamų.

GAMINIMAS

Varškę ištrinkite su kiaušiniu, cukrumi ir druska. Dėkite kartu persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai viską išmaišykite. Pamiltuokite rankas ir formuokite 6 rutuliukus.

Juos sudėkite ant silikoninio kilimėlio arba kepimo popieriaus, suplokite ir suformuokite dubenėlius(įspauskite duobutes stiklinės pagalba). Kreminį sūrį išmaišykite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Įdarą sudėkite į varškėčius ir ant viršaus sudėkite uogas.

Kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių.

Skanaus!

Šaltinis: worldrecipes.eu/ Rasos virtuvės užrašai

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų