Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O iš ko gaminamas majonezas? Alyvuogių aliejus, kiaušinių tryniai, garstyčios ir dar kažkas. Argi tai kaloringi produktai?
@Vidas Ar alyvuogių daugumoj koks genetiškai modifikuotas
Man labiausiai sveikatai kenkia tokių ,,specialistų" sapalionės. Negirdėjau, kad kas rimtai susirgo, per didžiąsias šventes baltos mišrainės suvalgęs, ypač jei ji gaminta namuose.
Kokia balta misraine su brokoliu.Nu virsune!Suprantu majoneza gali biski praskiesti su graikisku jogutu,bet toliau nieko keisti nereikia.Tokia ji turi buti.
kiekvien durneliui duodst cia paistyt, nusivsziavo ta tvtryda
Kiaušiniai tai ne baltymai,o dar jei ir mėsos ar liežuvio įdėta?
Dar vienas apsiktas Unikauskas kad jis nudvestu
Esk suda isgama ir nudvesi dar greiciau prakeiktas sveikuoli
Specialistai, savo nuomonę susikiškit.....Ką norim tą valgom, neskaičiuokit svetimų kąsnių
Balta mišrainė eina iš kartos į kartą nori valgai nori nevalgai kam reikia nesąmones siūlyti nebera ką rašyti
Gal siemet su gruetine bandyti? Nieks nebande?
@Na Skanu ir su grietine,jei tai tikikri grietinė..ir labai skanu per pusę grietinės ir majonezo

Skaitomiausios naujienos




Į viršų