Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
šudu malunui po rinkimu visai stogas pavažiavo
Kai girdziu jog raugintas maistas blogai. Nebeatrodo rekomendacijos teisingomis
@Uffo Aš irgi abejoju tokiomis rekomendacijomis. Per Puko radiją dažnai yra reklamuojama AVIZO kažkoks produktas. Nepamenu specialisto pavardės, bet jis gana įdomiai aiškina kokią ypatingą reikšmę virškinimui, skrandžiui turi rauginti produktai. Pagal šitą specialistą rauginti agurkai netinkami. Kažkoks nesusipratimas
Na nežinau kaip būtų jei majonezą išimtumėm, jis dedamas dėl tvirtumo! Į lėkštę prisidedi mišrainės ir kai lūžti prie stalo tai nosimi įbedi į mišrainę ir taip minkštai nesusilaužius nieko pasiilsi, o jei jogurtas....baisu net pagalvoti
ne reze? ne smoge ir net ne bede pirstu i misraine?
reikia palikti tik morkas ir zirnelius,ir valgyti uzgeriant dideliu kiekiu virinto vandens
@d Morkos kelia cukru, geriau zirneliai su kopustu
@Vargeta Daug bezdėsi
@d arba graužti tik nevirtas morkas, o įsivaizduoti, kad valgai baltą mišrainę. Prajuokino vienas, ale, pataisymas- galima dėti į mišrainę žirnelius. Pala, pala, o nuo kada JIE NEDEDAMI???!
@d Prieš tai dar gerai juos reikia išplauti kiek įmanoma tuomet bus pats sveikiausias maistas.
Ne, bet reikia žiūrėti kiekį..
Ne, bet reikia žiūrėti kiekį..
@d Žirneliai netinka prie podagros.,

Skaitomiausios naujienos




Į viršų