Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Siūlau iš mišrainės išmęsti girtuoklio veidą. Tik neliks autentikos
Spicialisto mama nemėgo vienos baltosios mišrainės sudėties dalies žirnelių. Todėl juos net matyti uždraudė. Pirmą kartą girdžiu baltą mišrainę be žirnelių.
Aš raginu išmęsti visą mišrainę, pasilikti bet kokį vieną mišrainės produktą
majonezą galima pakeisti garstyčiom arba ketčupu, tas pats bb.
Iš dainos žodžio neišmesi, taip ir iš tradicinių pamėgtų patiekalų. Iš cepelinų išmetus bulves, mėsą ir riebalus, gaunasi labai sveikas patiekalas. Šitas sėdmaišininkas gal taip ir tesugeba valgyt, nes dabartinės kartos virškinimo organai, o konkrečiai kepenys, labai jau ne kas. Užtat elektroninių cigarečių parūkius jokios mišrainės nereikia, o jei dar žolės, tai ir išviso kaifas.
Spicelistui rauginti agurkai blogis. Tautai tokie spicialistai blogis.
@ARA Nu, tikrai, kada jau raugintas agurkas blogis, o šviežias gėris, tai specialistas susišneka.
@ARA Gal spicilinistai ir blogis, bet žymiai didėlesnis blogis bjaurūs neišmanėnikiniai žurnaliūgautojai
@ARA Ten kur natūralu tai labai nesveika,nes daug bakterijų...
Sveikiausia būtų mišrainė išvis be jokių produktų (kenksmingi juk visi). Tada vadintume balta arba juoda arba mėlyna - priklausomai nuo lėkštės spalvos. Gero ap!...
Balta mišrainė yra balta mišrainė, o pakeitus kažką tai jau kitas patiekalas, o ne pati skaniausia švenčių mišrainė.....
Dabar kur nepasisuksi, visur visokie specialistai ir influenceriai. O aš valgau kaip noriu. Užsimaniau baltos mišrainės. Eonu valgyti.
Čia Olivje salotos,sukurtos dar carinės Rusijos laikais,o ne lietuviška mišrainė jeigu ką. O aš į jas dar ipjaustau obuolio, žiauriai skaniai gaunasi

Skaitomiausios naujienos




Į viršų