Šašlykams reikės: 3 kg sprandinės; 4 skiltelės česnako; 2 svogūnai; 1 v. š. garstyčių; 1 v. š. majonezo; 3 v. š. pomidorų padažo; Žiupsnis juodųjų pipirų; Druskos pagal skonį; 2 v. š. obuolių acto.
Sprandinę supjaustome gabalais, kuriuos būtų patogu nerti ant iešmo. Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome pusžiedžiais. Suberiame į dubenį su mėsa. Supilame pomidorų padažą, garstyčias, majonezą, actą. Suberiame pipirus. Viską gerai išmaišome. Paliekame pasimarinuoti bent 6–12 val. Prieš kepant šašlykus pagardiname druska.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!