Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Šįkart straipsnio autorių labai suprantu, yra tekę aplankyti šią vietą - vieną ir paskutinį kartą. Maistas neskanus - šašlykas sausas, garnyras skurdus, sriuba pusėtina, aptarnavimas apgailėtinas.
Laba! Chinkali Namai pati skaniausia Sakartvelo virtuvė Vilniuje, porcijos didelės o kainos beveik kaip Sakartvele. Rebus katinė Jūs pasiūlykite kur galima pavalgyti skaniau ir pigiau Sakartvelo patiekalų?
@Andrius Pigiau Sakartvelo patiekalų galima pavalgyti namie, jei žmona iš Sakartvelo. Valgant ji dar gali Šotą Rustavelį padeklamuoti originalo kalba.
Jau 4 metai einu į šią taverną. Iki susidraugavimo su šeimininku man viskas buvo skanu. O kai susidraugavau tai ir apie darbą pakalbam, ir apie politiką ir virtuvę.
Tai kad žmogus yra tipinis Kartveli niekas nekaltas. Jie tiesiog yra ne tokie kaip mes, o jei būtų darytų cepelinus.
Kiek virtuvių, tiek skonių ir receptų, nors patiekalas tas pats.
Šiandien 16 val žmonių pilna. O žinot kodėl? Todėl kad skanu, nebrangu ir kažkaip "kaip namie jaučiasi".
Beje mano giminaitė ištekėjusi už Kartvelo. Jie irgi turi gruziniškų patiekalų restoraną. Bet "Chinkali namuose" man kai kurie patiekalai žymiai skanesni. Skonis, aplinka subjektyvūs. O kaina - objektyvi.
Apsirijęs katine pasiūlyk geriau.
Apgailėtino gumaro rašliava, tinkanti tik savo kiaulių lygmens gerbėjų rateliui, kol atvykote iš Kauno uždarytais langais karietoje, bezdaluose prarūgo paskutiniai intelekto likučiai, kurio sinapsės užsikimšo atsikandus taukuoto šampinjono, taip sėkmingai išskridote atgal, riaugėdami ir perdėdami kaip Koroliovo trečios pakopos raketos, su maisto likučiais kuriuos butumėt ėdę kol davažiuosit namolio, bet sustojus pavemti ir patriesti plačiuose Lietuvos laukuose, išmėtėte chačiapurius kaip savo sąžines, ir ką aplamai norėjote pasakyti?
Tai kad zmones dabar nori visi kaip karaliai, austres ir krevetes vien valgyt, o kazkokia ten striuba paduoda, tai jau matai neskanu. Reikia truputi but paprastesniems, ne karaliai esat b l, nepatinka, aisku nevalgai, bet ir nebus visur vien karaliskai, kiti ir tas uzpilamas sriubas valgo :D
Kiek seniau tai virejus pačius išvirdavo [arba iškepdavo]
Man labiausiai nesuprantama, kodėl, gavęs nevalgomo pašaro, žmogus dar ir sumoka. Normaliu atveju, jei valgyti buvo neįmanoma, turėtų net į sąskaitą nerašyti. Išduodu paslaptį, kodėl patiekia pusžalius: nes jei nevalgysi, pašildys ir pakiš kitam naivuoliui.
Labai ačiū tau katine,kad rašai tiesa,tik pažiūrėjus į nuotrauką vemti verčia,tikrink juos dažniau,bet kiek teko netyčia pabūti pietiečių užeigose švara ten baisi.
Puikios iliustracijos,vien pažiūrėjus darosi bloga, fui
RIEBIAM KATINUI.PUIKU,KAD MAISTO ŽINOVAS APIE TAI RAŠO.NEJAUGI KAI KURIEMS VISTIEK KĄ IR UŽ KIEK VALGO KAVINĖSE.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų