REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Patys skaniausi prisiminimai iš vaikystės... Draugės, pas kurią praleisdavau visas dienas, mama kepdavo krosnyje, būdavo labai skanu“, - nostalgija dalinasi „Skanus gyvenimas“ tinklaraštininkė.

„Patys skaniausi prisiminimai iš vaikystės... Draugės, pas kurią praleisdavau visas dienas, mama kepdavo krosnyje, būdavo labai skanu“, - nostalgija dalinasi „Skanus gyvenimas“ tinklaraštininkė.

REKLAMA

Ingredientai: 1.5 kg. bulvių, 2 svogūnų, 3 šaukštų aliejaus, druskos, pipirų, kiaušinio, pieno (apie litrą, o gal ir daugiau, masė turi būti lieso kefyro konsistencijos)

Sutarkuoti bulves ir svogūnus, suberti druską, pipirus, kas mėgsta galima įdėti lauro lapą, pilti išplaktą kiaušinį ir gerai išmaišius supilti verdanti pieną.

Kepimo formą ištepti aliejumi ir supilti masę. Kepti virš valandos 180 C. orkaitėje. Kepimo laikas labai priklausys nuo formos dydžio. Geriausia kepti aukštesnėje formoje ar kepimo inde, košė bus puresnė, jei kepsite žemesnėje kepimo laikas trumpės.

Tikrinti mediniu smeigtuku ar iškepę. Valgyti su grietinės ir spirgučių padažu.

Skanaus!

Šaltinis: Skanus gyvenimas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų