Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

REKLAMA

Jums  reikės (maždaug 8 lietiniams): Konservuotų avinžirnių skysčio iš 1 skardinės (renkantis žiūrėti, kad sudėtyje nebūtų druskos, tik avinžirniai ir vanduo); 2 puodelių augalinio ryžių pieno; 1,5-2 puodelių miltų (pageidautina persijotų).

Pagardinimui: Banano; Kokosų drožlių; Pistacijų; Liofilizuotų aviečių; Pasirikto skonio sirupo.

Kaip gaminti:

Avinžirnių skystį šiek tiek paplakite,  tuomet supilkite augalinį pieną, įberkite truputį druskos bei įsijokite miltus. Tešla turi gautis skystoka, jos tirštumą reguliuokite miltais. Į tešlą įpilkite pora šaukštų aliejaus.

REKLAMA

Lietinius kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol apskrus. Įdarui įvyniojame bananą, pagardiname sirupu, kokoso drožlėmis, pistacijomis bei liofilizuotomis avietėmis.

Skanaus!

Šių receptų publikavimas – ne pelno siekiančios organizacijos  „Gyvi gali“ projekto „Nori gali“ dalis. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių receptų! Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui @žaliabetnežolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų